29e Oldtimerdag: 19 augustus 2023

WAAR?
De Oldtimerdag Ruinerwold vindt plaats in het centrum van het dorp Ruinerwold aan de straat Dijkhuizen. Als u dit aanhoudt zal de rest zich vanzelf wijzen.

 

AANKOMST IN RUINERWOLD MET DE AUTO
Fantastisch! U heeft het dorp Ruinerwold gevonden. Het dorp is aan beide zijden voorzien van een parkeerplaats. De parkeerplaats aan de Meppel zijde bevindt zich aan Haakswold. De parkeerplaats aan de Ruinen zijde bevindt zich aan De Keuterhoek.

Parkeerkosten
De kosten voor het parkeren bedragen € 5,- Dit is niet alleen voor het parkeren. U ontvangt namelijk ook meteen het programmaboekje met een aantal prachtige redactionele stukken. De indeling van het parcours en de uitrij tijden van de verschillende voertuigen.
Wij willen u verzoeken gepast geld bij de hand te hebben. Dit bevorderd de doorstroming.

 

AANKOMST IN RUINERWOLD MET DE FIETS OF LOPEND
De Oldtimerdag bevorderd het bezoek van de Oldtimerdag per fiets. Daarom hebben we voor u een knooppuntenroute uitgestippeld. Voor een printvriendelijke versie klikt u op: Ja ik wil graag een printvriendelijke versie
Fantastisch u heeft het dorp Ruinerwold gevonden. Aan beide zijden van het dorp zijn fietsparkeerplaatsen ingericht. Aan de oostzijde bevindt de fietsparkeerplaats zich naast de oude melkfabriek. Aan de westzijde bevindt de parkeerplaats zich achter het oude gemeentehuis. Het wijst zich allemaal vanzelf. Wij willen u verzoeken niet met uw fiets het parcours op te gaan, daar het daar simpelweg te druk voor is en u lopende bezoekers daarmee tot last zult zijn.

NOG EEN PAAR WETENSWAARDIGHEDEN

  • Tijdens de Oldtimerdag zijn er 150 vrijwilligers actief
  • De Oldtimerdag wordt gesponsord door meer dan 100 bedrijven. Dit stelt de organisatie in staat het evenement entreevrij te houden.
  • Voor vragen kunt terecht bij   de inschrijftafels, of telefonisch contact opnemen met het algemeen nummer van de inschrijftafels (0522) 48 13 40.
  • Heeft u met spoed een huisarts nodig dan kunt u bellen met de Centrale Huisartsendienst Drenthe (0900) 112 0 112.
  • Nabij de inschrijftafles en de horecapunten op het weiland zijn EHBO posten voorzien. Tevens surveilleren er mobile EHBO-teams.

 

BELANGRIJKE MEDEDELING

Het is verboden honden mee te nemen op het weiland.

 

30E OLDTIMERDAG RUINERWOLD 2024.

De 30e Oldtimerdag Ruinerwold zal plaatsvinden op zaterdag 17 augustus 2024.
Wij hopen u dan graag weer te zien.

 

Stichting Oldtimerdag Ruinerwold wenst u een fantastische dag.