Univé4Wheels is een nieuw onderdeel van het grootste gratis festival van Nederland: het TT Festival. Het is een optocht van bijzondere voertuigen. Zo rijden er oldtimers mee, unieke voertuigen van lokale autodealers, voertuigen van hulpdiensten, future cars op het gebied van duurzaamheid, agrarische voertuigen en een ‘powerblok’ van machtige voertuigen met veel pk’s. En ook u kunt meerijden in deze unieke tocht!

Waarom doet Univé dit?
Univé is een coöperatieve verzekeraar en staat midden in de samenleving. Wij zijn maatschappelijk betrokken en een sociale partner bij veel evenementen in de omgeving. Univé4Wheels is een nieuw concept wat bij Univé past als verzekeraar, betrokken partner en sponsor. Om die reden organiseren wij deze bijzondere optocht; een leuk evenement om met het hele gezin bij aanwezig te zijn.

Programma
17.15 – 18.00 uur: binnenkomst voertuigen (inclusief fotomoment)
18.00 – 18.30 uur: oplijnen voertuigen
18.30 – 19.30 uur: optocht Univé4Wheels
19.30 – 21.00 uur: einde optocht

Deelnemers van Univé4Wheels hebben de mogelijkheid om na de optocht tot 21.00 uur aan de Vaart ZZ gratis te parkeren. Bezoekers van het TT Festival kunnen de voertuigen dan nog bewonderen.

Aanmelden
Wilt u meedoen aan Univé4Wheels? Er opent dan een nieuw venster waar u uw gegevens in kunt vullen. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een automatische bevestigingsmail. U ontvangt daarna nog aanvullende informatie over de optocht. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus vol is vol.

Ik wil mij aanmelden!

TT Festival
Het TT Festival is een gratis toegankelijk meerdaags festival in het centrum van Assen. De tofste bands en meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland staan op de verschillende podia. Uiteraard ontbreekt ook motorvermaak niet in de programmering. De binnenstad van Assen wordt tijdens het festival op z’n kop gezet door zo’n 200.000 bezoekers. Het TT Festival is dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber!